VACATURE
MEDEWERKER BEDIENING

Voor ons familiebedrijf aan de Amsterdamse grachten zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Jouw doel is om onze gasten een onvergetelijke ervaring te voorzien!

Ben jij degene die wij zoeken?

  Part-time of full-time

 Salaris boven Horeca CAO

  Herengracht 341, Amsterdam

Gasten een glimlach bezorgen

BIJ BRASSERIE AMBASSADE

Met jouw gastvrijheid zorg jij voor een onvergetelijke avond voor onze gasten. Je start de werkdag met een goede voorbereiding, zodat je volledig klaar staat voor de lunch of het diner. Vervolgens verwelkom jij onze gasten, neem je de bestelling op en zorg jij dat alles naar wens is. Met passie geef je uitleg over het menu en je raakt enthousiast van een praatje met de gasten. Daarnaast heb jij al eerder ervaring opgedaan in de horeca en vind jij het leuk om deze ervaring te delen met jouw collega’s.

Na je werkdag nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een drankje.

WIL JE IETS MEER WETEN OVER DE FUNCTIE? LEES DAN VERDER…

Alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten komen op onze kaart. Leer meer over onze leveranciers tijdens de workshops en raak geïnspireerd! Kan er iets verbeterd worden? Of heb jij een leuk idee om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Jouw input is meer dan welkom!

Ben jij enthousiast en gemotiveerd en wil jij samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geven? Solliciteer dan direct!

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet
STAP 1

Jouw sollicitatie

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!