VACATURE MEDEWERKER BEDIENING (PT/FT)

Voor ons familiebedrijf aan de Amsterdamse grachten zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening in ons restaurant ‘Brasserie Ambassade’. Ben jij degene die wij zoeken?

Met jouw gastvrijheid zorg jij voor een onvergetelijke avond voor onze gasten. Je start de werkdag met een goede voorbereiding, zodat je volledig klaar staat voor de lunch of het diner. Vervolgens verwelkom jij onze gasten, neem je de bestelling op en zorg jij dat alles naar wens is. Met passie geef je uitleg over het menu en je raakt enthousiast van een praatje met de gasten. Daarnaast heb jij al eerder ervaring opgedaan in de horeca en vind jij het leuk om deze ervaring te delen met jouw collega’s. 

Na je werkdag nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een drankje.

Vacatures brasserie Ambassade

Alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten komen op onze kaart. Leer meer over onze leveranciers tijdens de workshops en raak geïnspireerd! Kan er iets verbeterd worden? Of heb jij een leuk idee om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Jouw input is meer dan welkom!

Ben jij enthousiast en gemotiveerd en wil jij samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geven? Solliciteer dan direct!

“Brasserie Ambassade is een familiebedrijf, en zo voelt het ook.”

– Lars, Maître d’hôtel

WERKEN BIJ BRASSERIE AMBASSADE

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

  • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling

  • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

  • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum