Brasserie Ambassade
Brasserie Ambassade heeft haar deuren in de zomer van 2015 geopend. Het is de ideale locatie om in een prachtige ambiance gezellig te lunchen en dineren aan de Amsterdamse grachten. Brasserie Ambassade is onderdeel van het Ambassade Hotel.

Het Ambassade Hotel staat al jaren bekend om zijn gastgerichtheid en hoge serviceniveau voor zijn voornamelijk buitenlandse gasten. Brasserie Ambassade zorgt er voor dat de deuren van het Ambassade Hotel nu ook wijd open staan voor het Amsterdamse publiek.

Een warm welkom, oprechte vriendelijkheid, adequate en persoonlijke service; dat is de service die u van onze Ambassadeurs kunt verwachten.
U zult zich direct welkom voelen.

Het Ambassade Hotel
Een stijlvol vier-sterren grachtenhotel in het centrum van Amsterdam met 56 kamers en suites uitkijkend over de beroemde Herengracht. Het Ambassade Hotel staat onder andere bekend om zijn prachtig ingerichte kamers en de aanzienlijke collectie CoBrA-kunst die de gasten tijdens het verblijf kunnen bewonderen in de kamers en in alle publieke ruimten.

Tevens bevindt zich in het Ambassade Hotel de Library-Bar, een bar-bibliotheek met meer dan 5000 eerste druk boeken die allemaal gesigneerd zijn door de auteurs tijdens hun verblijf in het Ambassade Hotel.
Waar het Ambassade Hotel misschien wel het meest om bekend staat is haar warme en persoonlijke service.

U wordt in de watten gelegd en het zal u aan niets ontbreken.