HET HART EN DE KUNST VAN AMSTERDAM

OVER ONS

“Een warm welkom, oprechte gastvrijheid en adequate service is wat u kan verwachten van ons personeel.”

Schopman

L

LUCAS SCHOPMAN
Managing Director
Inchecken - Brasserie Ambassade

ONZE AMBASSADEURS

MEET THE TEAM

Een warm welkom, oprechte vriendelijkheid, adequate en persoonlijke service: dat is de service die u van onze Ambassadeurs kunt verwachten. U zult zich direct welkom voelen.

Gastvrouw - Brasserie Ambassade

LA JOIE DE VIVRE

BRASSERIE AMBASSADE

Brasserie Ambassade heeft haar deuren in de zomer van 2015 geopend. Het is de ideale locatie om in een prachtige ambiance gezellig te lunchen en dineren aan de Amsterdamse grachten.

Travellers' Choice Awards 2020

Een stijlvol vier-sterren hotel in het centrum van Amsterdam met 56 kamers en suites. Het hotel is gelegen in 16 prachtige grachtenpanden en is onderdeel van de Amsterdamse grachtengordel, dat sinds 2010 op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Het Ambassade Hotel staat al jaren bekend om zijn gastgerichtheid en hoge serviceniveau voor zijn voornamelijk buitenlandse gasten, uitzonderlijke service en de unieke collectie CoBrA-kunst. Hotelgasten en bezoekers kunnen zich laten inspireren door 800 kunstwerken verspreid over alle kamers en publieke ruimtes van het hotel. Daarnaast beschikt het hotel over de bar-bibliotheek met meer dan 5000 eerste druk boeken die allemaal gesigneerd zijn door de auteurs tijdens hun verblijf.

Video-3

ONZE RUIMTES

COBRA KUNST

Tijdens het diner lijkt het bij Brasserie Ambassade alsof u zich in een museum begeeft. Aan alle wanden ziet u prachtige kunstwerken uit de beroemde CoBrA-beweging. Het Ambassade Hotel bezit een aanzienlijke en gevarieerde collectie CoBrA-kunstwerken.

GENIET THUIS VAN ONZE
HEERLIJKE GERECHTEN

Bestel onze heerlijke gerechten nu online en laat ze bezorgen bij u thuis.

GESITUEERD IN HET HART VAN DE STAD, VRIENDELIJK, BEKWAAM PERSONEEL EN EEN GOED RESTAURANT.

De Telegraaf