LUNCH & DINER AAN DE AMSTERDAMSE GRACHTEN BIJ BRASSERIE AMBASSADE

Wij kijken ernaar uit u te verblijden met onze Franse gerechten met een moderne twist bij Brasserie Ambassade, of in het comfort van uw eigen huis met onze Takeaway & Delivery service.

Of combineer uw bezoek aan ons restaurant met een heerlijke overnachting met een special offer arrangement in het Ambassade Hotel.

We kunnen niet wachten u te ontvangen. Reserveer nu uw tafel.

Het team van

Brasserie Ambassade

BRASSERIE AMBASSADE'S

HIGH WINE

Geniet van een smaakvolle High Wine bij Brasserie Ambassade.

Onze High Wine bestaat uit 5 amuses du Chef, waarbij iedere gang gepaard gaat met een bijpassende wijn.

De Ambassade High Wine is dagelijks te reserveren tussen 12.00 en 17.00 uur.

Gelieve de High Wine 24 uur van tevoren te reserveren, en deze is beschikbaar voor twee personen of meer.

€35 per persoon

IN DE ZEVENDE HEMEL

ONS MENU

Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten. Executive Chef Tom van Buuren en zijn team bieden u een heerlijk Chef’s menu aan dat bestaat uit 3-, 4- of 5- gangen. Daarnaast hebben wij ook een à la carte menu, dat geïnspireerd is op de Franse keuken met een moderne twist.

Brasserie-108-Sep-2017

VERRASSENDE LABELS EN DRUIVEN

ONZE WIJNLIJST

Onze Ambassadeurs serveren ook een mooie selectie van smaakvolle wijnen. De wijnkaart is speciaal voor u samengesteld door sommelier Rienk Den Oude en bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met oude wereld- en nieuwe wereldwijnen.

Brasserie-66-Sep-2017

MEER DAN 800 EXEMPLAREN

COBRA KUNST

Tijdens het diner lijkt het bij Brasserie Ambassade alsof u zich in een kunstgalerie begeeft. Aan alle wanden en in iedere gang ziet u prachtige kunstwerken uit de beroemde CoBrA-beweging. Het Ambassade Hotel bezit een aanzienlijke en gevarieerde collectie kleurrijke CoBrA-kunstwerken.