La joie de vivre

Een smaakexplosie is meer dan een gevoel. Het is een licht gevoel van verfijning dat je een boost geeft, net wanneer je niet had verwacht dat het je zou raken.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen als onze hotelgast, of om uw lunch of diner bij u thuis te mogen serveren!

Het team van

Brasserie Ambassade

La joie de vivre

Geniet van onze gerechten bij u thuis met onze afhaal- & bezorgdienst.

Brasserie Ambassade zal (vanwege de COVID-19 maatregelen) op 21 april 2021 weer haar deuren openen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen als onze (hotel)gast in het Ambassade Hotel, of om uw lunch of diner bij u thuis te mogen serveren.

Voor gasten van het Ambassade Hotel bieden wij nu voordelige ‘special offer’ aanbiedingen. In deze periode kunt u al uw ontbijt, lunch, diner, hapjes en drankjes in uw hotelkamer nuttigen. Wij verzorgen voor u een mooie gedekte tafel aan het raam, in het comfort van uw eigen hotelkamer.
(tot en met 20 april 2021)

Het team van

Brasserie Ambassade

ONTDEK DE

Maak er thuis een feestje van met de smakelijkste cocktails en borrelplateau van Brasserie Ambassade met de Koningsdag Borrelbox! Wij bezorgen uw borrelbox gratis in de gehele regio Amsterdam.

IN DE ZEVENDE HEMEL

ONS MENU

Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten. Executive Chef Tom van Buuren en zijn team bieden u een heerlijk Chef’s menu aan dat bestaat uit 3-, 4- of 5- gangen. Daarnaast hebben wij ook een à la carte menu, dat geïnspireerd is op de Franse keuken met een moderne twist.

GENIET THUIS VAN ONZE
VERFIJNDE GERECHTEN

Bestel onze heerlijke gerechten nu online en laat ze bezorgen bij u thuis. Wij bezorgen binnen een straal van 4 km vanaf Brasserie Ambassade.

Brasserie-108-Sep-2017

VERRASSENDE LABELS EN DRUIVEN

ONZE WIJNLIJST

Onze Ambassadeurs serveren ook een mooie selectie van smaakvolle wijnen. De wijnkaart is speciaal voor u samengesteld door sommelier Rienk Den Oude en bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met oude wereld- en nieuwe wereldwijnen.

Brasserie-66-Sep-2017

MEER DAN 800 EXEMPLAREN

COBRA KUNST

Tijdens het diner lijkt het bij Brasserie Ambassade alsof u zich in een kunstgalerie begeeft. Aan alle wanden en in iedere gang ziet u prachtige kunstwerken uit de beroemde CoBrA-beweging. Het Ambassade Hotel bezit een aanzienlijke en gevarieerde collectie kleurrijke CoBrA-kunstwerken.

Video

RESERVEER UW TAFEL