La joie de vivre

Een smaakexplosie is meer dan een gevoel. Het is een licht gevoel van verfijning dat je een boost geeft, net wanneer je niet had verwacht dat het je zou raken.

Geachte gast,

Brasserie Ambassade is momenteel alleen geopend voor hotelgasten van het Ambassade Hotel. Klik hier voor de speciale Staycation aanbiedingen.

Of geniet bij u thuis van onze gerechten via onze takeaway & delivery service.

Het team van

Brasserie Ambassade

IN DE ZEVENDE HEMEL

ONS MENU

Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten. Executive Chef Tom van Buuren en zijn team bieden u een heerlijk Chef’s menu aan dat bestaat uit 3-, 4- of 5- gangen. Daarnaast hebben wij ook een à la carte menu, dat geïnspireerd is op de Franse keuken met een moderne twist.

GENIET THUIS VAN ONZE GERECHTEN,
ZEVEN DAGEN PER WEEK

Bestel onze heerlijke gerechten nu online en laat ze bezorgen bij u thuis. Wij bezorgen binnen een straal van 4 km vanaf Brasserie Ambassade. Woont u iets verder bij ons vandaan? Neemt u dan contact met ons op.

Brasserie-108-Sep-2017

VERRASSENDE LABELS EN DRUIVEN

ONZE WIJNLIJST

Onze Ambassadeurs serveren ook een mooie selectie van smaakvolle wijnen. De wijnkaart is speciaal voor u samengesteld door sommelier Rienk Den Oude en bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met oude wereld- en nieuwe wereldwijnen.

Brasserie-66-Sep-2017

MEER DAN 800 EXEMPLAREN

COBRA KUNST

Tijdens het diner lijkt het bij Brasserie Ambassade alsof u zich in een kunstgalerie begeeft. Aan alle wanden en in iedere gang ziet u prachtige kunstwerken uit de beroemde CoBrA-beweging. Het Ambassade Hotel bezit een aanzienlijke en gevarieerde collectie kleurrijke CoBrA-kunstwerken.

Video

RESERVEER UW TAFEL