La joie de vivre

Een smaakexplosie is meer dan een gevoel. Het is een licht gevoel van verfijning dat je een boost geeft, net wanneer je niet had verwacht dat het je zou raken.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen als onze hotelgast, of om uw lunch of diner bij u thuis te mogen serveren!

Het team van

Brasserie Ambassade

La joie de vivre

Dagelijks van 11:00 tot 22:00 uur bent u van harte welkom op ons vernieuwde canal view terras aan de Herengracht!
We zijn erg blij dat we u ook eindelijk weer mogen ontvangen in Brasserie Ambassade!

We kijken ernaar uit u veilig te verwelkomen als onze (hotel)gast, en om uw lunch of diner op ons terras, in de brasserie, óf bij u thuis te mogen serveren met onze afhaal- & bezorgdienst!

Het team van

Brasserie Ambassade

RESERVEER EEN TAFEL

OP ONS VERNIEUWDE TERRAS

Dagelijks van 11:00 tot 22:00 uur bent u van harte welkom op ons vernieuwde ‘canal view’ terras aan de Herengracht!

Het team van Brasserie Ambassade staat te popelen om u weer een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

IN DE ZEVENDE HEMEL

ONS MENU

Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten.

Executive Chef Tom van Buuren en zijn team bieden u graag een heerlijk driegangen Chef’s deluxe menu. Daarnaast hebben wij ook een à la carte menu welke geïnspireerd is op de Franse keuken met een moderne twist.

GENIET THUIS VAN ONZE
VERFIJNDE GERECHTEN

Bestel onze heerlijke gerechten nu online en laat ze bezorgen bij u thuis. Wij bezorgen binnen een straal van 4 km vanaf Brasserie Ambassade.

Brasserie-108-Sep-2017

VERRASSENDE LABELS EN DRUIVEN

ONZE WIJNLIJST

Onze Ambassadeurs serveren ook een mooie selectie van smaakvolle wijnen. De wijnkaart is speciaal voor u samengesteld door sommelier Rienk den Oude en bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met oude wereld- en nieuwe wereldwijnen.

Brasserie-66-Sep-2017

MEER DAN 800 EXEMPLAREN

COBRA KUNST

Tijdens het diner lijkt het bij Brasserie Ambassade alsof u zich in een kunstgalerie begeeft. Aan alle wanden en in iedere gang ziet u prachtige kunstwerken uit de beroemde CoBrA-beweging. Het Ambassade Hotel bezit een aanzienlijke en gevarieerde collectie kleurrijke CoBrA-kunstwerken.

Video

RESERVEER UW TAFEL