WELKOM BIJ BRASSERIE AMBASSADE

We kijken ernaar uit u dagelijks te verwelkomen als onze (hotel)gast in Brasserie Ambassade voor ontbijt, lunch en diner. Ook bent u iedere dag van 11:00 tot 22:00 uur van harte welkom op ons verwarmde ‘canalview’ terras aan de Herengracht.

Met trots presenteren wij u onze nieuwe menukaart, bestaande uit heerlijke gerechten geïnspireerd op de Franse keuken met een moderne twist.

Daarnaast kunt u ook heerlijk thuis genieten van onze gerechten en dranken door deze online te bestellen.

Het team van

Brasserie Ambassade

RESERVEER EEN TAFEL

OP ONS VERNIEUWDE TERRAS

Dagelijks van 11:00 tot 22:00 uur bent u van harte welkom op ons vernieuwde ‘canal view’ terras aan de Herengracht!

Het team van Brasserie Ambassade staat te popelen om u weer een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

IN DE ZEVENDE HEMEL

ONS MENU

Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten. Executive Chef Tom van Buuren en zijn team bieden u een heerlijk Chef’s menu aan dat bestaat uit 3-, 4- of 5- gangen. Daarnaast hebben wij ook een à la carte menu, dat geïnspireerd is op de Franse keuken met een moderne twist.

GENIET THUIS VAN ONZE
VERFIJNDE GERECHTEN

Bestel onze heerlijke gerechten nu online en laat ze bezorgen bij u thuis.

Brasserie-108-Sep-2017

VERRASSENDE LABELS EN DRUIVEN

ONZE WIJNLIJST

Onze Ambassadeurs serveren ook een mooie selectie van smaakvolle wijnen. De wijnkaart is speciaal voor u samengesteld door sommelier Rienk Den Oude en bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met oude wereld- en nieuwe wereldwijnen.

Brasserie-66-Sep-2017

MEER DAN 800 EXEMPLAREN

COBRA KUNST

Tijdens het diner lijkt het bij Brasserie Ambassade alsof u zich in een kunstgalerie begeeft. Aan alle wanden en in iedere gang ziet u prachtige kunstwerken uit de beroemde CoBrA-beweging. Het Ambassade Hotel bezit een aanzienlijke en gevarieerde collectie kleurrijke CoBrA-kunstwerken.