EAT, DRINK & ENJOY

ONZE MENU'S

Brasserie Ambassade werkt uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze Brasserie. Wij doen ons uiterste best om voor u een unieke gastronomische ervaring te creëren.

Proeverij van lam_Brasserie Ambassade (5)

DINER

We werken alleen samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die eersteklas producten leveren. Onze focus ligt op het gebruik van verse, lokale, ambachtelijke ingrediënten.

AH Art Expo 27-01-2023-71

WIJNKAART

De wijnkaart bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met Oude- en Nieuwe Wereld wijnen. De wijnen op onze kaart zijn trouw aan streek & terroir.

Zucchini_Brasserie Ambassade (7)

LUNCH

Bij Brasserie Ambassade serveren we ook lunch! Van 12 tot 3 uur bent u van harte welkom om te genieten van de heerlijke gerechten van onze lunchkaart, samengesteld door chef Derek Realí.

Wij bieden al een driegangenmenu vanaf € 41,50.

Ambassade

COCKTAILS, BIEREN & BITES

Leun achterover en geniet van een perfecte G&T, of een van onze andere verfrissende Ambassade Cocktails. En natuurlijk smaakt een drankje beter wanneer deze vergezeld wordt door een lekker hapje. Ontdek al onze bites en kies jouw favoriet!

Ambassade

ONTBIJT

In Brasserie Ambassade wordt een uitgebreid Nederlands ontbijt geserveerd aan uw tafel (of op uw kamer) tussen 7 en 11 uur. De prijs voor het uitgebreide ontbijt, inclusief crêpes en naar wens klaargemaakte eieren, bedraagt € 24,50 per persoon. Hotelgasten die boeken via de website van ons eigen hotel krijgen een gastenkorting.

Private Boat Tour - Brasserie Ambassade

PRIVATE DINING

Voor groepen vanaf 8 personen stellen wij graag een vast menu voor. Wilt u liever met uw gasten privé dineren, of wilt u uw diner combineren met een boottocht, vraag ons dan naar de mogelijkheden voor privé dinerarrangementen.