EAT, DRINK & ENJOY

ONZE MENU'S

Brasserie Ambassade werkt uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze Brasserie. Wij doen ons uiterste best om voor u een unieke gastronomische ervaring te creëren.

Diner 2 - Brasserie Ambassade

FRANSE KEUKEN MET EEN
MODERNE TWIST

DINER

Heerlijke gerechten geïnspireerd op de Franse keuken, met een moderne twist. Wij serveren verse en seizoensgebonden producten, goede porties en alles mooi gepresenteerd. Kies uw favoriete á la carte gerecht van ons menu.

Ambassade

GENIET VAN DE
HEERLIJKSTE

COCKTAILS, BIEREN & BITES

Leun achterover en geniet van een perfecte Aperol Spritz, of een van onze andere verfrissende Ambassade Cocktails. En natuurlijk smaakt een drankje beter wanneer deze vergezeld wordt door een lekker hapje. Ontdek al onze bites en kies jouw favoriet!

Ontbijt Luxe - Brasserie Ambassade

UITGEBREID
NEDERLANDS

ONTBIJT

Brasserie Ambassade serveert dagelijks een uitgebreid ontbijt aan tafel (of op uw kamer) tussen 07.00 en 11.00 uur. De prijs van het ontbijt, inclusief eieren en crêpes naar wens bereid, bedraagt € 24,50 p.p. Hotelgasten die via onze eigen hotelwebsite geboekt hebben, ontvangen een speciale korting.

Private Boat Tour - Brasserie Ambassade

DIVERSE ARRANGEMENTEN
EN

PRIVATE DINING & GROEPEN

Voor groepen vanaf 8 personen stellen wij voor u graag een keuzemenu samen. Wilt u liever besloten dineren of uw diner combineren met een boottocht, dan kunt u vragen naar onze mogelijkheden voor private dining.
Hiernaast bieden wij nog vele andere arrangementen.

INFORMEERT U DE BEDIENING INDIEN ER REKENING GEHOUDEN DIENT TE WORDEN MET EVENTUELE ALLERGIEËN OF SPECIALE DIEETWENSEN.

EEN MOOIE SELECTIE

WIJNKAART

De wijnkaart bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met Oude- en Nieuwe Wereld wijnen. Of de wijn nu stevig, licht, fruitig of rond is; zeker is dat wij gastronomische wijnen hebben geselecteerd die zuiver, mineraal en trouw aan streek & terroir zijn. Mooie wijnen voor een eerlijke prijs.