DROOM WEG IN DE VREUGDE VAN HET LEVEN

ONZE MENU'S

Brasserie Ambassade werkt uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten. “Mijn team en ik kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze Brasserie. Wij doen ons uiterste best om voor u een unieke gastronomische ervaring te creëren.”

van Buuren

i

Tom van Buuren
Executive Chef
Ontbijt Luxe - Brasserie Ambassade

UITGEBREID NEDERLANDS

ONTBIJT

Brasserie Ambassade serveert dagelijks een uitgebreid ontbijt aan tafel (of op uw kamer) tussen 07.00 en 11.00 uur. De prijs van het ontbijt, inclusief eieren en crêpes naar wens bereid, bedraagt €22,50 p.p. Hotelgasten die via onze eigen hotelwebsite geboekt hebben, ontvangen een speciale korting.

Diner 2 - Brasserie Ambassade

FRANSE KEUKEN MET EEN MODERNE TWIST

LUNCH & DINER

Heerlijke gerechten geïnspireerd op de Franse keuken, met een moderne twist. Wij serveren verse en seizoensgebonden producten, goede porties en alles mooi gepresenteerd. Kies uw favoriete á la carte gerecht of kies voor het heerlijke drie-gangen menu voor slechts € 32.50!

Private Boat Tour - Brasserie Ambassade

DIVERSE

ARRANGEMENTEN

Geniet bijvoorbeeld van een diner in de Brasserie in combinatie met een overnachting in het Ambassade Hotel. Of kies voor een Wellness-arrangement met een floatsessie en/of massage bij Koan Float, gecombineerd met een lunch/diner.

Wine pouring - Red wine - Brasserie Ambassade

KEUZEMENU

PRIVATE DINING & GROEPEN

Voor groepen vanaf 8 personen stellen wij voor u graag een keuzemenu samen. Wilt u liever besloten dineren of uw diner combineren met een boottocht, dan kunt u vragen naar onze mogelijkheden voor private dining.

INFORMEERT U DE BEDIENING INDIEN ER REKENINGGEHOUDEN DIENT TE WORDEN MET EVENTUELE ALLERGIEËN OF SPECIALE DIEETWENSEN.

EEN MOOIE SELECTIE

WIJNKAART

De wijnkaart is speciaal voor u samengesteld door sommelier Rienk Den Oude. Het bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met Oude- en Nieuwe Wereld wijnen. Of de wijn nu stevig, licht, fruitig of rond is; zeker is dat wij gastronomische wijnen hebben geselecteerd die zuiver, mineraal en trouw aan streek & terroir zijn. Mooie wijnen voor een eerlijke prijs.