Brasserie Ambassade werkt uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers.
De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten. Executive Chef Tom van Buuren biedt u een heerlijk à la carte menu met klassiek-Franse gerechten.

Tevens heeft Brasserie Ambassade heerlijke gerechten voor vegetariërs.
Informeert u de bediening indien er rekening gehouden dient te worden met eventuele allergieën of speciale dieetwensen.


MENU DINER
Heerlijke gerechten uit de klassieke Franse keuken. Geen moleculaire hoogstandjes maar wel verse producten, goede porties en alles mooi gepresenteerd. Bekijk hier de Dinerkaart.
ONTBIJT
Brasserie Ambassade serveert dagelijks een traditioneel ontbijt buffet. Met uitzicht op de Herengracht kunt u de dag ontspannen beginnen. De prijs van het volledige buffet, eieren en crêpes naar wens bereid, bedraagt €22,50 p.p.
MENU GROEPEN
Voor groepen vanaf 8 personen stellen wij voor u graag een keuzemenu samen. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met al uw wensen en stellen wij u graag een bijpassend wijnarrangement voor. Wilt u liever besloten dineren dan kunt u vragen naar onze mogelijkheden voor private dining. Mail ons voor alle mogelijke opties.
ARRANGEMENTEN
Brasserie Ambassade biedt u diverse arrangementen. Geniet bijvoorbeeld van een diner in de Brasserie in combinatie met een overnachting in het Ambassade Hotel. Of kies voor een Wellness-arrangement met een floatsessie en/of massage bij Koan Float, gecombineerd met een lunch/diner. Mail ons voor alle mogelijke opties.