EAT, DRINK & ENJOY

ONZE MENU'S

Brasserie Ambassade werkt uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De nadruk ligt op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze Brasserie. Wij doen ons uiterste best om voor u een unieke gastronomische ervaring te creëren.

Diner 2 - Brasserie Ambassade

FRANSE KEUKEN MET EEN
MODERNE TWIST

DINER

Heerlijke gerechten geïnspireerd op de Franse keuken, met een moderne twist. Wij serveren verse en seizoensgebonden producten, goede porties en alles mooi gepresenteerd. Kies uw favoriete á la carte gerecht van ons menu.

Ambassade

GENIET VAN DE
HEERLIJKSTE

COCKTAILS, BIEREN & BITES

Leun achterover en geniet van een perfecte G&T, of een van onze andere verfrissende Ambassade Cocktails. En natuurlijk smaakt een drankje beter wanneer deze vergezeld wordt door een lekker hapje. Ontdek al onze bites en kies jouw favoriet!

Lunch 2 - Brasserie Ambassade

VOOR SOMMIGEN HET BEGIN VAN DE DAG, VOOR ANDEREN EEN WELVERDIENDE BREAK:

LUNCH

Bij Brasserie Ambassade serveren we ook lunch! Van 12 tot 3 uur bent u van harte welkom om te genieten van de heerlijke gerechten van onze lunchkaart, samengesteld door chef Derek Realí.

Wij bieden ook een tweegangenmenu (voor de snelle business lunch) en een driegangenmenu. Meer informatie vindt u via onderstaande knop.

Private Boat Tour - Brasserie Ambassade

VERSCHILLENDE ARRANGEMENTEN,

PRIVÉ DINERS & GROEPEN

Voor groepen vanaf 8 personen stellen wij graag een vast menu voor. Wilt u liever met uw gasten privé dineren, of wilt u uw diner combineren met een boottocht, vraag ons dan naar de mogelijkheden voor privé dinerarrangementen. Wij bieden ook tal van andere arrangementen aan.

Ontbijt Luxe - Brasserie Ambassade

UITGEBREID TYPISCH
NEDERLANDS

ONTBIJT

In Brasserie Ambassade wordt een uitgebreid Nederlands ontbijt geserveerd aan uw tafel (of op uw kamer) tussen 7 en 11 uur. De prijs voor het uitgebreide ontbijt, inclusief crêpes en naar wens klaargemaakte eieren, bedraagt € 24,50 per persoon. Hotelgasten die boeken via de website van ons eigen hotel krijgen een gastenkorting.

INFORMEERT U DE BEDIENING INDIEN ER REKENING GEHOUDEN DIENT TE WORDEN MET EVENTUELE ALLERGIEËN OF SPECIALE DIEETWENSEN.

EEN MOOIE SELECTIE

WIJNKAART

De wijnkaart bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met Oude- en Nieuwe Wereld wijnen. Of de wijn nu stevig, licht, fruitig of rond is; zeker is dat wij gastronomische wijnen hebben geselecteerd die zuiver, mineraal en trouw aan streek & terroir zijn. Mooie wijnen voor een eerlijke prijs.