Brasserie Ambassade is onderdeel van het Ambassade Hotel.
Het Ambassade Hotel beschikt over meerdere zalen & meeting rooms die u diverse mogelijkheden biedt om een succesvolle bijeenkomst te organiseren. In Brasserie Ambassade is het bovendien mogelijk om gedeelten af te schermen zodat u met uw gezelschap in alle privacy kunt lunchen of dineren.

Heeft u speciale wensen, dan organiseren wij het graag voor u. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken van een boottocht met uw gezelschap – naar wens met catering van Brasserie Ambassade.

Wij nemen u alles uit handen, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.


PRIVATE DINING
Wilt u dineren met een select gezelschap in een ruimte waar u privacy heeft? Brasserie Ambassade heeft hiervoor diverse stijlvolle mogelijkheden. Vrijwel alle ruimten bieden een schitterend uitzicht over de Herengracht. Op verzoek zullen wij voor u en uw groep van 2 tot maximaal 32 personen één van onze prachtige private dining gedeeltes gereedmaken. Zo kunt u gegarandeerd genieten van een gezellige avond in een intieme setting.

Neemt u contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

MEETINGS
In Brasserie Ambassade kunt u met uw gezelschap vergaderen in een prachtige omgeving op een unieke locatie. Maakt u gebruik van onze expertise om uw meeting of evenement tot een succes te maken. Voor groepen van 2 t/m 60 personen bieden wij u een grote keuze aan hapjes, drankjes en alle toebehoren die u nodig heeft voor een succesvolle meeting of evenement. Vraagt u naar onze diverse vergaderarrangementen.

Wij denken graag met u mee en nemen u zo veel mogelijk uit handen.

INTERVIEWS
Van oudsher heeft het Ambassade Hotel nauwe banden met de uitgeverijen in Amsterdam en omstreken. Veel uitgeverijen gebruiken het Ambassade Hotel dan ook als basis voor hun buitenlandse auteurs wanneer zij Amsterdam bezoeken bij de publicatie van een nieuw boek.
Ook voor u is het Ambassade Hotel de uitgelezen locatie voor het organiseren van interviews.

Op uw verzoek zullen wij de ideale interviewruimte voor u gereedmaken.


MEETING FACILITEITEN

De vele mogelijkheden van Brasserie Ambassade


LIBRARY BAR
Heeft u iets te vieren? Of wilt u een borrel organiseren, boekpresentatie of lezing geven? Dan is de Library Bar perfect voor u. Voor groepen tot maximaal 60 personen. U kunt kiezen voor een drankjesbuffet, uitgeserveerd of order-at-the-bar. De eventuele hapjes worden gepresenteerd op een buffet of uitgeserveerd in de zaal. Als u aangeeft wat uw wensen zijn, dan maken wij het mogelijk. In onze Library Bar vindt u een bijzondere collectie van ruim 5000 gesigneerde boeken van auteurs die allen in het Ambassade Hotel verbleven. U komt hier talloze beroemde namen tegen als Umberto Eco en Isabel Allende en vele winnaars van de Nobelprijs voor literatuur van de afgelopen jaren.
LIBRARY LOUNGE
Aangesloten aan de Library Bar vindt u de CoBrA lounge. Geschikt voor een gezelschap van 6 tot 12 personen in boardroom-opstelling. U kunt hier ongestoord vergaderen of de ruimte reserveren voor een interview en/of presentatie. Private dining behoort ook tot de mogelijkheden. Deze ruimte is vernoemd naar de CoBrA-beweging (1948-1951). Behalve CoBrA-kunstwerken en een gedeelte van onze boekencollectie vindt u hier ook de 23 gastenboeken die het Ambassade Hotel inmiddels bezit. Deze gastenboeken bevatten unieke stukjes over de ervaringen van de vele beroemde auteurs, musici, kunstenaars, architecten en filosofen die in het hotel verbleven.
CoBrA LOUNGE
De Kleine Lounge is gelegen op de begane grond van het Ambassade Hotel. Deze kleine stijlvolle lounge is uitermate geschikt voor interviews of een zakelijke ontmoeting tot maximaal 4 personen. Laat u inspireren door de vele unieke kunstwerken uit de CoBrA-periode (1948-1951).
PRIVATE DINING
Uitkijkend over de Herengracht kunt u met uw gezelschap stijlvol dineren in de Private Dining van Brasserie Ambassade. Aan één grote tafel (max. 12 personen) of twee kleinere tafels (max. 20 personen). Het private dining gedeelte is alleen te reserveren op aanvraag.

THE EMBASSY
Op 3 minuten loopafstand van het hotel ligt vergaderaccommodatie Singel 328. Het voormalig geboortehuis van Ferdinand Domela Nieuwenhuis dient vandaag de dag als luxe boardroom. In dit prachtige historische pand waant u zich in de Gouden Eeuw.Vraag ons gerust om meer informatie over de vergaderaccommodatie en de diverse arrangementen. Lunch kan worden geserveerd in de Brasserie als welkome pauze in uw drukke schema of desgewenst ook in de vergaderzaal zelf.

THE WOLVECAMP LOUNGE
Voor gezelschappen tot 32 personen kunt u dineren en/of lunchen in het stijlvolle gedeelte van de brasserie genaamd De Wolvecamp Lounge. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor de diverse mogelijkheden. In de Wolvecamp Lounge treft u de grotere werken uit de kunstcollectie, voornamelijk door de kunstenaar Theo Wolvecamp, zoals het prachtige 2-meter grote olieverfschilderij “Gabriel” vervaardigd in de jaren 1968-1969.