DINEER, ONTMOET EN GENIET

MEETINGS

Het Ambassade Hotel heeft meerdere evenement faciliteiten en vergaderruimtes die een scala aan mogelijkheden bieden voor het organiseren van een succesvol evenement. Bij Brasserie Ambassade is het ook mogelijk om ruimtes af te scheiden om privé te kunnen lunchen of dineren met uw gasten.

Al onze vergaderzalen beschikken over natuurlijk daglicht en een prachtig uitzicht over de gracht. Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning.

Library bar

35 M² | TOT 40 PERSONEN

LIBRARY BAR

The Library Bar is ontworpen door de wereldberoemde Spaanse architecten Cruz y Ortiz in 2015. In de bar vindt u onze bijzondere boekencollectie en kunt u op een unieke plek genieten van een cocktail of een cappuccino. The Library Bar is de perfecte locatie voor een receptie of boeklancering tot 40 gasten.

Library Lounge

25 M² | TOT 16 PERSONEN

LIBRARY LOUNGE

De Library Lounge is een prachtige ruimte op de begane grond grenzend aan de Library Bar. In beide ruimtes wordt u omringt door een unieke collectie van 5000 boeken, alle gesigneerd door auteurs die in het hotel verbleven. Deze ruimte is ideaal voor een vergadering, presentatie of exclusief diner.

CoBrA Lounge 2- Brasserie Ambassade

8 M² | TOT 4 PERSONEN

COBRA LOUNGE

De Cobra Lounge is gelegen op de begane grond van het Ambassade Hotel en heeft prachtig uitzicht op de Herengracht. Deze stijlvolle lounge is geschikt voor interviews of een zakelijke ontmoeting tot maximaal 4 personen. Laat u inspireren door de vele unieke kunstwerken uit de Cobra-periode.

Brasserie middengedeelte

52 M² | TOT 30 PERSONEN

AMBASSADE LOUNGE

In de Ambassade Lounge van Brasserie Ambassade kunt u lunchen of dineren met een gezelschap tot 30 personen. Geniet van het uitzicht op de Herengracht en de prachtige kunstwerken die u omringen. Neemt u contact met ons op voor het bespreken van de diverse mogelijkheden.

Meeting 2 - Brasserie Ambassade

40 M² | TOT 32 PERSONEN

WOLVECAMP LOUNGE

In deze prachtige lounge met zicht op de Herengracht vindt u een aantal kunstwerken uit onze Cobra kunstcollectie, voornamelijk schilderijen van de hand van Theo Wolvecamp, zoals het prachtige twee meter hoge olieverfschilderij “Gabriel”. Deze ruimte is geschikt voor een lunch, diner of vergadering tot 32 gasten.

Meeting - Brasserie Ambassade

22 M² | TOT 20 PERSONEN

ALECHINSKY LOUNGE

In de private dining room van Brasserie Ambassade kunt u stijlvol dineren terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de Herengracht. De opstelling bestaat uit één grote tafel (max. 14 gasten) of twee kleine tafels (max. 20 gasten). In de Private Dining kan zowel gedineerd als vergaderd worden.

Ambassade

60 M² | TOT 24 PERSONEN

THE BOARDROOM HERENGRACHT 319

Recent gerenoveerde (2020) luxe vergaderruimte. Een vergaderzaal met uitzicht op de Herengracht in boardroomopstelling (inclusief een breakout room) die plaats biedt aan maximaal 24 gasten. Op de tweede verdieping bevindt zich een vergaderzaal, ook met adembenemend uitzicht op de gracht, voor maximaal 8 gasten.

IMG_4431

25 M² | TOT 8 PERSONEN

THE ATTIC HERENGRACHT 319

Recent gerenoveerde (2020) luxe vergaderruimte. Een vergaderzaal met uitzicht op de Herengracht in vergaderopstelling die plaats biedt aan maximaal 8 gasten.

Video-2

NODIG UW GASTEN UIT

PRIVATE DINING

Wilt u dineren met een select gezelschap in een ruimte waar u privacy heeft? Vrijwel alle ruimten bieden een schitterend uitzicht over de Herengracht. Op verzoek zullen wij voor u en uw groep van 2 tot maximaal 32 personen één van onze prachtige private dining gedeeltes gereedmaken. Zo kunt u gegarandeerd genieten van een gezellige avond in een intieme setting.

INTERVIEWS

Van oudsher heeft het Ambassade Hotel nauwe banden met de uitgeverijen in Amsterdam en omstreken. Veel uitgeverijen gebruiken het Ambassade Hotel dan ook als basis voor hun buitenlandse auteurs wanneer zij Amsterdam bezoeken bij de publicatie van een nieuw boek.

CONTACT

AANVRAGEN MEETING ROOM