VACATURE
SOUS CHEF

Onze Brasserie is al jaren een begrip in Amsterdam en onze doelstelling is om samen met het team onze bekendheid verder te vergoten en te zorgen dat groot Amsterdam ons nog beter weet te vinden. Wij willen de leukste en gezelligste Brasserie van de stad worden en de lekkerste gerechten serveren! De souschef die wij zoeken draagt hieraan bij en weet dit voor elkaar te krijgen.

  Full-time

 Salaris: Al naar gelang ervaring tussen de € 2500 – 3200

  Herengracht 341, Amsterdam

Jouw werkdag als sous chef

BIJ BRASSERIE AMBASSADE

Je start je werkdag door met het team de dag door te spreken. Vervolgens pak je de mise en place lijst erbij en kijk je of alles klaarstaat en goed is bijgevuld voor de lunch. Tijdens het draaien van de lunchshift kom je met een goed idee voor de nieuwe menukaart. Na het meegeven van de lunchgerechten, drinken jullie om 15:00 even met het team een kop koffie en bespreek je het idee met de chef. De chef vindt het ook een goed idee, dus zet je de ingrediënten meteen op de bestellijst om het nieuwe gerecht deze week te kunnen proefkoken.
Het wordt een drukke avond vanavond, dus een goede voorbereiding van de keuken is van belang. Hierdoor staat om 17:00 alles weer klaar. Na een lekkere personeelsmaaltijd kan de avond starten. De eerste bonnen komen binnen en samen met de chef zorg jij ervoor dat de avond soepel verloopt. Jij bent de rechterhand van onze chef, op dagen dat hij afwezig is geef jij op een motiverende wijze leiding aan het keukenteam.
Om 23:00 uur sluit de keuken en zorgen jullie ervoor dat de keuken schoon is als jullie naar huis gaan. Hierbij rekening houdend met het naleven van hygiëne en schoonmaakvoorschriften (HACCP) en daarop voer je een extra controle uit.
Na een geslaagde dag heb jij nog geen zin om naar huis te gaan, net zoals een aantal teamleden en besluiten jullie sluitdrankje te doen.

WIL JE IETS MEER TE WETEN KOMEN OVER DEZE FUNCTIE? LEES DAN VERDER…

Als barmedewerker verras je de gast met een heerlijke cocktail. Gepassioneerd geef je uitleg over de drankenkaart en je raakt enthousiast van een praatje met de gasten. Jij bent als allround barmedewerker mede verantwoordelijk voor een goede sfeer in onze authentieke Library Bar!

Na je werkdag nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een drankje.

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet
STAP 1

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen.

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!