VACATURE RESTAURANTMANAGER/HOOFD BEDIENING

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als restaurantmanager/hoofd bediening in het mooiste en leukste hotel van Amsterdam?

Dan word jij erg blij van deze vacature!

Brasserie Ambassade

Maak als restaurantmanager/hoofd bediening samen met het team onze Brasserie tot een succes!

Brasserie Ambassade serveert Franse gerechten met een moderne twist. Alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten komen op onze kaart. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor ons Library Bar, banqueting en onze roomservice.

Het is een uitvoerende functie, je coacht, motiveert, traint en begeleidt het team op de vloer. Het is de kunst dat jij in het restaurant met jouw gastvrijheid en ervaring ervoor dat de gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

AANSTUREN, MOTIVEREN EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Je werkt nauw samen met het managementteam van het hotel en denkt mee met de ontwikkelingen van de afdeling op alle vlakken. Jouw mening telt!
Na de shift nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een sluitdrankje.

Ben je een restaurantmanager/hoofd bediening met minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende rol in het hoger segment horeca of werk je al jaren als supervisor en krijg je maar niet de kans om je te bewijzen? Vind je het nog steeds het allerleukste om samen met je team op de vloer gasten gelukkig te maken? Blijf je kalm in elke situatie, kun je het overzicht bewaren en heb je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels?

Solliciteer dan direct!

EEN ENTHOUSIAST, PROFESSIONEEL EN GEZELLIG TEAM

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Nog geen of weinig ervaring? Geen zorgen, wij kunnen en willen je alles leren.

  • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling

  • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding
  • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum