VACATURE RESTAURANTMANAGER/HOOFD BEDIENING

Wij zijn op zoek naar het nieuwe gezicht van Brasserie Ambassade.

Brasserie Ambassade

Onze Brasserie is al jaren een begrip in Amsterdam en onze doelstelling is om samen met jou & onze chef Derek Reali onze bekendheid verder te vergoten en te zorgen dat groot Amsterdam ons nog beter weet te vinden. Wij willen de lekkerste, leukste en gezelligste Brasserie van de stad worden!

Ben jij een restaurantmanager met minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende rol in het hoger segment horeca of werk je al jaren als supervisor en krijg je maar niet de kans om je te bewijzen? Vind je het nog steeds het allerleukste om samen met je team op de vloer gasten gelukkig te maken en ervoor dat zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgt? Ben jij een coachende leidinggevende die elke dag weer het beste uit zijn team probeert te halen. Blijf je kalm in elke situatie, kun je het overzicht bewaren, heb je gedegen wijnkennis en goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels?

Solliciteer dan direct!

Wil je wat meer weten over de functie? Lees dan verder..

Het is een uitvoerende functie, je coacht, motiveert, traint en begeleidt het team op de vloer. Je deelt je kennis en zorgt met jouw gastvrijheid en ervaring ervoor dat de gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Je werkt nauw samen met de F&B – en Operations Manager van het hotel en denkt mee over de ontwikkelingen op alle vlakken van de afdeling. Jouw mening telt!

EEN ENTHOUSIAST, PROFESSIONEEL EN GEZELLIG TEAM

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Onze Brasserie & Library bar zijn dagelijks geopend 7:00 tot 01:00 We serveren er Franse gerechten met een moderne twist & daarnaast een uitdagend chefs menu. Onze gasten weten ons goed te vinden dus we zitten geregeld gezellig vol. Daarnaast willen we werken met de beste ingrediënten en de mooiste wijnen.

Je werkt samen met een gezellig, enthousiast en professioneel team. We investeren in onze eigen ontwikkeling om onze gasten altijd van het beste advies te voorzien.

Na de shift nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een sluitdrankje.

Wij bieden:

  • Salaris boven cao (minimaal schaal 7)
  • Jaarlijkse bonus (mits de doelstellingen zijn behaald)
  • Heerlijk avondeten tijdens de shift
  • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding
  • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum