Welkom in onze Library Bar
Hier serveren wij een selectie van de mooiste internationale whisky’s en whiskey’s.
U kunt hier tevens genieten van een mooie klassieke cocktail, een selectie van de beste bieren of een heerlijke cappuccino.  Ook bent u in de Library Bar van harte welkom voor een aperitief en digestief, voorafgaand en na uw diner in de Brasserie.

De Library Bar is de ideale locatie om elkaar te ontmoeten in een unieke en ontspannen setting.


Bibliotheek
In de Library Bar vindt u een imposante collectie van 5000 gesigneerde, eerst gedrukte boeken van auteurs die allen in het Ambassade Hotel verbleven. Het Ambassade Hotel dankt deze verzameling aan het feit dat Nederlandse uitgevers hun buitenlandse auteurs doorgaans onderbrengen in het Ambassade Hotel bij hun komst naar Nederland.

Beroemde auteurs die in het Ambassade Hotel verbleven zijn o.a. Umberto Eco, Jonathan Safran Four, Isabelle Allende, Zadie Smith, Mario Vargas Llosa en niet te vergeten beroemde chefs als René Redzepi en Antonio Carluccio.

Gastenboeken
Behalve de unieke verzameling gesigneerde boeken van binnen- en buitenlandse schrijvers vindt u in de Library Bar ook de gastenboeken van het Ambassade Hotel. Deze gastenboeken zijn op verzoek in te zien tijdens uw bezoek aan de Library Bar.

In de gastenboeken schrijven niet alleen de auteurs die bij ons verblijven een bijdrage maar vindt u ook opdrachten van vele andere beroemde hotelgasten waaronder musici, acteurs, schilders, filosofen, architecten en politici.


Een beroemde auteur schreef in het gastenboek:
“The Ambassade Hotel is the reason we write books.”

Of deze prachtige quote van de Amerikaanse schrijfster A.M. Homes:
“Each time I visit, the hotel is more beautiful and closer to my heart.”