VIER VALENTIJNSDAG 2022 MET

DE AMBASSADE VALENTIJNSBOX

Men zegt dat liefde door de maag gaat. En dat denken wij ook!

Verras uw geliefde daarom met de Ambassade Valentijnsbox. Een romantisch 4-gangen Valentijnsdiner met een rode roos bij u thuisbezorgd om samen van te genieten.We hebben ook een romantische playlist voor u samengesteld om er echt een bijzondere avond van te maken thuis. Scroll naar beneden om uw Valentijnsbox online te bestellen.

Serveer de gerechten als een echte chef
Het 4-gangendiner is eenvoudig te bereiden met behulp van beeld en geschreven instructies. Het enige wat u hoeft te doen, is de door Brasserie Ambassade bereide ingrediënten te verwarmen en uw culinaire gerechten als een echte chef te serveren!

Of, geniet van ons heerlijke Valentijnsmenu bij Brasserie Ambassade

We hebben nog wat plekjes vrij voor 11, 12, 13, of 14 februari.
Reserveer nu uw tafel!

EEN ORIGINEEL VALENTIJNSCADEAU

De meest romantische dag van het jaar viert u met het heerlijke Valentijnsmenu van Brasserie Ambassade.

Geniet van onze op de Franse keuken geïnspireerde gerechten en combineer uw diner met onze wijnen en cocktails om de avond extra bijzonder te maken.

VALENTINES DAY AT THE AMBASSADE HOTEL

Geniet van het Valentijnsmenu tijdens een romantisch verblijf in het Ambassade Hotel, inclusief rozenblaadjes, een fles cava van het huis, en een rode roos op uw kamer.

De Valentijn Hotel Special kan geboekt worden voor 11, 12, 13, of 14 februari.

BESTEL UW VALENTIJNSBOX

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via: 020-5550222.

*Gelieve de Valentijnsbox minimaal 24 uur van te voren te bestellen. De box is te bestellen voor 2 personen of meer en is beschikbaar op 11, 12, 13, en 14 februari.

ONTVANG EEN FLES CAVA BIJ UW BESTELLING

Wij bezorgen uw Ambassade Valentijnsbox gratis, door heel Amsterdam, Amstelveen, en Edam.

Wanneer u uw box komt afhalen in Brasserie Ambassade ontvangt u een fles Cava Espada d’Oro van het huis. Deze speciale aanbieding geldt ook voor alle early birds die hun bestelling plaatsen vóór 1 februari.

Menukaart Koffie - Brasserie Ambassade

NOG MEER OM VAN TE GENIETEN

ONZE MENU'S

Heerlijke gerechten uit de Franse keuken met een moderne twist. Wij geloven in prachtig gepresenteerde, verse producten in goede porties.

Visitekaartje - Brasserie Ambassade

CONTACT

STUUR ONS EEN BERICHT

Neem contact op met ons team, als u vragen heeft over ontbijt, lunch of diner in ons mooie restaurant of andere vragen heeft. Wij zijn er altijd voor u.