VACANCY
MEDEWERKER
LUNCH & ONTBIJT

Ben jij iemand die het leuk vindt om ’s ochtends vroeg op te staan en zijn dag eerder te beginnen dan alle anderen? Houd je ervan om in de horeca te werken en gasten een uitstekende service te bieden? Zo ja, dan hebben wij een geweldige kans voor jou!

Ben jij degene die we zoeken?

  Part-time of full-time

 Salaris boven Horeca CAO

  Herengracht 341, Amsterdam

Ontspannen ochtenden verzorgen

BIJ BRASSERIE AMBASSADE

Je begint de werkdag met een goede voorbereiding, zodat je helemaal klaar bent voor het ontbijt en de lunch. Vervolgens verwelkom je onze gasten, neemt hun bestelling op en zorgt ervoor dat alles naar wens is. Je helpt onze gasten graag om te zorgen voor een goede start van hun dag. Je legt met passie het menu uit en je raakt enthousiast door een praatje te maken met de gasten.

Ben jij enthousiast en gemotiveerd en wil jij samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geven? Solliciteer dan direct!

WIL JE IETS MEER TE WETEN KOMEN OVER DE FUNCTIE? LEES DAN VERDER…

Alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten komen op onze kaart. Leer meer over onze leveranciers tijdens de workshops en raak geïnspireerd! Kan er iets verbeterd worden? Of heb jij een leuk idee om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Jouw input is meer dan welkom!

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet
STAP 1

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!