MEDEWERKER ONTBIJT & LUNCH

Voor ons familiebedrijf aan de Amsterdamse grachten zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Ben jij degene die wij zoeken? Nog geen ervaring? Geen zorgen, we kunnen je alles leren.

Je begint de werkdag met een goede voorbereiding, zodat je helemaal klaar bent voor het ontbijt en de lunch. Vervolgens verwelkom je onze gasten, neemt hun bestelling op en zorgt ervoor dat alles naar wens is. Je helpt onze gasten graag om te zorgen voor een goede start van hun dag. Je legt met passie het menu uit en je raakt enthousiast door een praatje te maken met de gasten.

Leer meer over onze leveranciers tijdens de workshops en laat je inspireren! Kan er iets verbeterd worden? Of heb je een geweldig idee om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Jouw input is meer dan welkom!

Ben jij enthousiast en gemotiveerd en wil jij je elke dag 100% geven samen met ons F&B team? Solliciteer dan nu!

WERKEN BIJ BRASSERIE AMBASSADE

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Nog geen of weinig ervaring? Geen zorgen, wij kunnen en willen je alles leren.

  • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling

  • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

  • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

EMMY & JASMINE
HELPEN JE GRAAG!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: pz@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

JOIN THE TEAM!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!